Parfym


När jag var på stan idag så hittade jag en parfym Lacoste eller rättare sagt min pojkvän. Och vi stod länge inne på Kicks och testade olika men han fastnade vid den parfymen så den blev det och jag gillar den för att den är inte för stark utan den är alldeles lagom.

Trött och ont i ryggen.

Sitter och väntar på att min pojkvän ska komma men nu ger jag upp nu har jag suttit uppe jävligt länge så nu ska jag sova hade jag tänkt mig. Så han får väl ta och komma senare då.

Godnatt.


Bikbok (Jeans rea)


Köpte ett par fina jeans på Bikbok för 99;- ordinarie pris var 499 kronor så det kändes verkligen som ett bra/prisvärt köp.

Skor


Bäställde ifrån halens väldigt prisvärt 199;-

Perfekt till hösten när det blir kallare ute!


Skolavslutning Hr 1a





















 

Jag tycker det är snyggt.

Jag tycker det är sjukt snyggt med glasögon faktiskt på dom flesta jag skulle bara kunna köpa glasögon för att bara ha dom sådär ibland för att man känner för det.

Imorgon

Två dagar kvar innan man börjar om att jobba, blir att grilla med älsklingen imorgon hemma hos han och bara ta det lungt kanske se någon bra fim, så kommer den upp på bloggen också! :)

Elaka gubbens kaka

Du behöver:
4 ägg
6 dl socker
3 tsk vanillin
2 krm salt
8 msk kakao
3 dl mjöl
200g smält smör

Gör såhär:
Börja med att röra ihop ägg och socker så det blir poröst. Smält sedan smöret och låt svalna, medans det svalnar så tillsätter du dom övriga ingridienserna och häller sedan i smöret.

160° → ca 15 min

Dom gräddas i småbrödsformar♥ Ska vara "Kletiga"

Holigans


Efter att ha blivit felaktigt anklagad för droginnehav, relegeras Matt Buckner från Harvard. Han åker då till London för att bo hos sin syster och här introduceras han för engelsk fotboll. Det blir Matts möte med en värld av skoningslöst fotbollsvåld och brutal huliganism. Matt är djupt skakad. Men så upptäcker han lojaliteten, vänskapen, gemenskapen och äran och det går upp för honom vad det innebär att ha vänner som sluter upp vid ens sida. Det dröjer inte länge förrän han är redo att förena sina krafter med de övriga medlemmarna i huligangänget "Green Street Elite" inför årtiondets match mellan ärkerivalerna från Millwall och West Ham.

Komentarer: Filmen är mycket bra gjord och jag gillar handlingen, men den kan bli lite uttjatad när man sett din 100 gånger.

Mellan 1-5 så ger jag filmen en: @@@@

Vad tycker du om filmen?


Det här är min pojkvän!


Det här är Ahmed min pojkvän som jag älskar över allt annat på denna jord. Han är väldigt speciell och det är det som jag älskar med han tillexempel klipper av mina örhängen, blir arg över små saker, har sjuk humor som jag älskar och en massa andra saker.

Råttatouille "Årets film enligt mig"


I en av Paris finaste resturanger bor Remy, en ambitiös råtta som till skillnad ifrån alla andra råttor- hatar sopor. Istället drömmer Remy om att bli en berömd fransk stjärnkock. Han slits mellan sin familjs förväntningar på att leva ett liv i kloakerna, eller att följa sin egen dröm. När han träffar kökspojken Linguini drar kedjeaktion av händelser igång, som fullkomligt vänder upp och ner på hela Paris!

Komentarer: Den roligaste filmen som jag tror någonsin, som har fått mig att skratta så länge och så mycket.

Mellan 1-5 så ger jag filmen en: @@@@@++

vad tycker du själv om filmen håller du inte med mig?

Löndags den 25!

Det går ganska fort att bränna den medans det tar veckor att jobba ihop den. Lite tragiskt men sånt är livet, man får hålla i pengarna har man svårt med det så kasnke någon kan hjälpa dig och spara ;)

När man älskar för mycket.

Kärlek är inte så lätt som alla tror man både bråkar och grälar ibland, men det tror jag är en sak som hör till och man blir ledsen men det är för att man bara älskar varandra för mycket och vill varandra väl, och att ingenting ska hända en. Det finaste är att kunna älska och att bli älskad det är så mycket värt så att det inte går beskriva, det måste vara det finaste som finns att bli älskad av en annan människa. Det finns människor i världen som inte har fått den chansen men det finns en för alla. Alla människor är värd att få Kärlek och känna lycka. ♥

Mr. Deeds


Longfellow Deeds är en trevlig, söt och naiv kille. Han lever ett helt vardagligt liv som ägare till den lilla stadens enda pizzeria. Men så en dag får Deeds veta att han har ärvt 40 miljoner dollar och ett helt medieimperium. Då Deeds flyttar till Manhattan för att börja sitt nya liv, ändrar han saker och ting radikalt. Bl.a. gör han om arbetsplatsen till en "kramzon". Men det finns personer som är ute efter honom. Snart måste han bevisa, att även om pengar kanske förändrar allt, förändrar de inte alla.

Komentarer: En riktigt rolig komedi

Mellan 1-5 så ger jag filmen en: @@@+

Vad tycker du om filmen?


Negerbollar

Du behöver:
150g. margarin
3 dl socker
2 msk vanillin
8 dl havregryn
3 msk kakao
3 msk kaffe

Blanda allt i en bunke och rulla sedan din bollar och rulla i coccos eller pärlsocker.
Låt  sedan stelna!

ALPHA DOG är baserad på verkliga händelser.


Det är en berättelse om Johnny Truelove (Emile Hirsch) och hans gäng blir innblandad i ett tragiskt brott, och det känslomässiga och moraliska bieffekter som samliga inblandade tvingas stå ut med. Filmen är en drama baserat på verkliga händelser ur Jesse James Hollywoods liv, en knarklangare som blev en av världens någonsin att hamna på FBI´s "most wanted list" 

Komentarer: En hemsk och rörande film, väldigt bra gjord älskar verkligen denna hemska film och den får mig att gråta varje gång jag kollar på den, har du inte sett denna film? - Då måste du se den!

Mellan 1-5 så ger jag filmen en: @@@@@+

Vad tycker du om filmen?

Hallongrottor

Du behöver:
200g. smör
1 dl socker
1 msk vanillin
1 tsk bakpulver
4 ½ dl vetemjöl
ca. ½ dl hallonsylt

Sätt ugnen på 175*
Gräddas ca. 10 minuter, men man får hålla koll för att dom bränns väldigt lätt.

Gör såhär:
Blanda samman alla ingredienserna utom hallonsylten till en smidig deg. Ställ ut småbrödsformar och rulla bollar av degen och lägg i formarna tryck sedan med tummen i mitten och ta ca 1 tsk sylt och täcker igen hålen med.

Blommornas språk- Blomspråk

Visste du att blommornas färg har en mening. Här nedan kan du se vad varje färg på blomman betyder.

Rosa blomma Jag är förälskad i dig och lovar dig trohet



Vit blomma Jag tror på din renhet och jungfrulighet



Gul blomma Du är solen i mitt liv


Orange blomma Jag är din trogne vän



Mörkröd blomma Jag saknar dig så



Blå blomma Jag vill bli vid din sida intill döden



Röd blomma Jag räknar dagarna tills vi möts igen


Lila Blomma Jag önskar dig all lycka och välgång i livet



Bukett (röda, blå och vita blommor) Betyder ett frieri

REGN SOMMAR

Vilken trevlig Svensk sommar vi har bara regn sol någon dag sådär men annars, har badat två gånger i sommar annars bara jobbat i regn hela dagarna.

Tänkvärt

Man är inte riktigt vuxen förrän man förlåtit sina föräldrar.

Källa: Jean Paul sartre

The Wedding Crashers


John Beckwith (Owen Wilson) och Jeremy Grey (Vince Vaughn) är singelkillar, kollegor och vänner som delar samma vårhobby- att våldgästa bröllop. Det spelar ingenroll om det handlar om ett italienskt, irländskt eller kinesiskt bröllop. 
Utom all gratis mat, dryck finns kvinnor som överger när natten är slut... Livet är en fest... Tills dagen då John träffar Claire och det blev slut på leken. 

Komentarer: Mycket rolig komedi mycket skratt ser gärna om den flera gånger.

Mellan 1-5 så ger jag filmen en: @@@@

Vad tycker du om filmen?


Alvin och gänget

 












Är en komedi som handlar om tre sjungande ekorrar Alvin, Simon och Theodore när deras gran blir nerhuggen sickas dom till Los Angeles och där träffar dom Dave Seville den "misslyckade musikern" han hör dom talande ekorrarna och tror att han blivit galen. Han slänger ut dom efter dom förstört hans hus. Dom börjar sjunga och Dave ser sin framgång släpper in dom igen och tillsammans bestämmer dom att Alvin, Simon och Theodore ska sjunga Daves sånger. Drömmen om Daves framgång slår in hela världen över, men den verkar också ha en baksida.

Komentarer: Det är en rolig film och man får till några skratt.

Mellan 1-5 så ger jag filmen en: @@@

Vad tycker du om filmen?

Minkärlek

Tårtan som jag gjorde på våran 1-års dag.

Förra sommarens första bild när vi blev tillsammans <3

Nu har vi varit tilsammans i ett år och 1 månad, jag är så glad att jag har dig Ahmed.
Jag skulle vilja ge dig allt här i världen min älskling, men mitt liv vill jag dela med dig.

DU ÄR SOLEN I MITT LIV!

Sötsugen på kladdkaka?

Du behöver:
125g smör
3 msk kakao
3 dl socker
2 tsk vanillin
2 ägg
1 ½ dl vetemjöl


Sätt ugnen på 175*
Smält smöret i en stor panna,
och ta den ifrån värmen.
Rör i alla de andra ingredienserna
i ovannämnd ordning.
Häll smeten i en smord och bröad
form ca 2 l.
Grädda på andra falsen i 30 min.

Låt kakan kallna och servera med vispad grädde, eller vaniljglass!

Krångel med bloggen tidigare!

Hej igen, har haft problem med bloggen och har inte kunnat skriva för det inte har gått logga in efter dom flyttat mig, men nu ska det iallafall funka hoppas jag.


RSS 2.0