Ett tag sen jag bloggade^^

Nu var det ett bra tag sen jag bloggade känner jag men har faktiskt inte haft så mycket tid. Mycket med skolan eftersom den jusst börjat, sen också att vara med min älskling.. Det känns ganska skönt att skolan har börjat, och det här året kommer att gå fort känns det som och sen är det bara ett år kvar...
Skönt Skönt Skönt!

Ikväll blir det inte så mycket kasnke sova och ta det lungt, och förresten ska jag hinna sy en väska också av ett tyg som jag köpte igååår :)


Sjuklingen

Måste försöka sova nu är sjuk, ont över allt i hela kroppen, dricker te hela tiden jag orkar nästan ingenting är så svag, och snart börjar skolan... på onsdag så nu måste jag se till att bli frisk och älsklingen också..

Vi smittar alltid varandra blir han sjuk så blir jag det och tvärrt om lite halvjobbigt så nu sover han hemma hos sig och jag hemma hos mig så att det inte ska bli värre.. Hoppas det blir bättre imorgon!

Puss, på kinden älskling!'

Ett hjärta till dig ♥

Ingen svartsjuka

"Ingen svartsjuka, ingen kärlek"

Källa: Ordspråk från England

Äkta kärleken

"Tåren är beviset på den äkta kärleken"

Källa: Lord Byron

När de inte förtjänar den..

"Barn behöver kärlek, speciellt när de inte förtjänar den"

Källa: Harold S Hulbert


Då var man sjuk...

Både jag och älsklingen har åkt på både feber och förkylning och allt möjligt.. Så hemskt och skolan börjar nu på onsdag, hoppas jag blir frisk  och älsklingen också såklart! Han som börjar redan imorgon.. Det känns inte riktigt som om man har tid att vara sjuk just nu..

Hoppas ni får hålla er friska för det är inge kul dethära...

Fattiga människor

"Fattiga människor underhåller med hjärtat"

Källa: Haitian Proverb

Greta lilla Kissemissen



Flickan som vill vara med...


Var bara tvungen att ta ett kort då sitter man och läser och har det bra och då kommer hon och bara lägger sig mitt i tidningen bara för att visa att hon finns. Hon känner sig lite ensam bara och man kan nästa inte gå på toa utan henne för då ska hon följa med.. Lilla söta Greta..

Sommarrean snart slut!

Dom har sommarrea på Cdon.com jätte mycket bra priser. Letar du någon skiva film eller någonting annat så tipsar jag dig att kolla in priserna där först innan någon annanstans!





←Iglesias Enrique
Escape-Revised Version (Album) 79 kr







←Celine Dion
Let's talk About love/ Falling Into You/ A New Day Has Come (3CD) 159 kr





Titanic


Inget i hela världen kan konkurrera med Titanics episka skådespel och hisnande storslagenhet. Som vinnare av elva Oscar, inklusive Bästa Film, seglade denna enorma kärlekshistoria in i hjärtat på biobesökare över hela världen, för att slutligen visa sig bli den mest populära spelfilmen någonsin.

Den internationella storstjärnan Leonardo DiCaprio och den Oscarnominerade Kate Winslet lyser upp filmduken som Jack och Rose, de unga älskande som är åtskilda av samhällsklasserna men ändå förutbestämda att finna varandra på det "osänkbara" R.M.S. Titanics jungfruresa. Men när det dödsdömda lyxkryssningsfartyget kolliderar med ett isberg i den kalla Nordatlanten, blir deras passionerade kärleksaffär en nervpirrande kamp för att överleva.

Komentarer: Det måste ju vara världens bästa film har sett den upp mot 1000 gånger nu tror jag..

Mellan 1-5 så ger jag filmen en: @@@@@+++++

Jag kanske inte måste fråga om du har sett den men, hur många gånger har du sett den då?


She hate me


Harvardskolade John Henry "Jack" Armstrong får kicken från sitt jobb och måste hitta på ett sätt att tjäna pengar. När hans lesbiska väninna erbjuder honom att göra henne med barn för pengar, nappar han. Det gör även en drös andra kvinnor - på honom!

Komentarer: Det är en komedi skulle inte kalla den det men.. Filmen var ganska bra faktiskt tyckte jag, älskar slutet!

Mellan 1-5 så ger jag filmen en: @@@+

Vad tycker du om filmen har du sett den?

Större än lagen

"Kärleken är större än lagen"

Källa: Kina

Fiskecamping i jävre

Min lillebror är så fixerad av husvagnen och får han välja så sover vi i den. Det är just det dära med att "Vi ska sova i husvagnen" och var man är med den spelar ingen roll, utan den kan lika gärna stå ute på gården. Jag skulle igentligen inte ha följt med men det var trevligt iallafall. Bara för att min lillebror ville det. Men det var jätte fint och lungt där ute och fint var det också ni ser ju själv bilderna här nedan.

Innanför bryggorna har dom så man kan fiska..

Aron & Mamma tar en promenad på bryggan..

Våran vackra gamla husvagn men det är faktiskt fin..

Aron leker i lekparken just intill "snurrgrejjen"

Här sitter vi och väntar på frukosten..

Magnus som dricker morgonkaffet!

Fisken som jag fick på 2,7 kg
Som Magnus sa: Två usla kasst och napp efter en halv minut, Det är inte ett billigt intresse.

59kr/kg
får man betala för fisken.

Bär-sommar


Aron som har plockat smultron.

Sommarens smultronhjärta ♥

Jordgubbar på gården..

Aron som äter upp mitt fina hjärta.


Inflyttningsfest -08

Vi hann aldrig ha någon riktig inflyttningsfest förra året när vi flyttade in så det fick bli den hära sommaren istället, och mamma hade inte enns räknat om hur många vi var så vi vart väl upp mot 40 stycken och sen hade ju var och varannan bar också så det blev väldigt många. Det var väldigt trevligt faktiskt..

Dukat ute tog alla bord som fanns i huset skulle jag tro.

Här grillar dom för fullt.

Sen där vid 8-tiden spelade mammas man Magnus med hans band i garaget =)

Gett up hoppet..

Det här är Greta våran nya katt.

Nu har dom tydligen gett upp hoppet här hemma också om käraste sötaste Loviis.. Mamma har varit och hämtat en ny kattunge Greta heter hon. Men jag saknar Loviis jätte mycket och Greta kommer aldrig att betyda lika mycket även om hon är söööt...

Man får inte tro det värsta men...

RIP. LOVIIS

stakars liten, jag hoppas verkligen att du kommer tillbaka...


American gangster


Filmen berättar den sanna framgångssagan om Frank Lucas, en småtjuv från Harlem som under 1970 talet tar sig upp genom gangsterhierarkin och skapar sig ett brottsimperium.

Hans namn når kultstatus innan han slutligen stoppas av en ensam snut, vars enda drivkraft är att rensa gatorna från brott. Den hårdkokte snuten Richie Roberts bestämmer sig dock för att hitta Lucas och få honom fälld. Roberts jakt på Lucas utvecklas till en hjärnornas kamp mellan två män på varsin sida om lagen.

Komentarer: Jag tycker att den var ganska lång tråkig men samtidigt bra, den var inte som jag hade väntat mig, den är bättre när man bara ser det på trailier. Den får ett + för att den var bra gjord.

Mellan 1-5 så ger jag filmen en: @@`+



Vad tyckte du om filmen, var den bra?


Filmkväll med älsklingen.

Snart kommer älsklingen tillbaka han hade ett litet ärende, sen så ska vi se film American Gangster ska vi se tror jag, köpte en hel drös med filmer på hemma kväll när vi var där och äta godis också såklart och bara mysa och ha det bra tillsammans. Har längtat efter det så länge att bara få ta det lungt med min käraste för han har varit så mycket upptagen och mycket borta men ska bli skönt iallafall!

Hoppas ni får en trevlig kväll allihopa! ♥

Dåligt uppdaterat.

Funderar på att sova blev inte så mycket uppdaterat idag, men jag är så jävla trött så jag orkar inte men blir mer imorgon.

Godnatt, sov gott! :)

Blogg design

Min syster var det som hjälpte mig med min blogg design, inte min dröm design men det är alltid en bra början jag gillar den iallafall.

Tack ska du ha! :)

Dove go fresh


Jag använder den hära fast den upp och ner..Om ni vet vilken jag menar? Den iallafall den luktar så himelskt gott så det inte är sant men det ända minuset den får är att den blir så kladdig när man her på den. Så därför skulle jag rekomendera den hära istället, tror den är mycket bättre. Ska pröva den nästa gång det blir en ny deo som måste investeras. Men som sagt kan inte säga något än om denna men kommer att uppdatera när jag har prövat den!

För övrigt så har dom ju hudkräm, schampoo, duchkräm och mycket annat i den hära serien. Luktar underbart och själv så har jag hudkrämen.

Mycket stickat till hösten


Jag beställde tröjan från Ellos, Sara kelly mysig och stor tröja jag gillar den.

Tröjans pris var 199:-

När du vill känna dig finare.


När du vill känna dig lite finare men ändå inte för mycket om du ska bort på middag eller fest. Och inte vill komma med smink ända upp till ögonbrynen. Varför inte bara ta på dig ett diskret läppglans med glitter i Jättesnyggt både till vardags och fest!

Från L′oreal finns i massor med färger jag använder just den här ovanför jag tycker den är fin och ganska diskret.


Ansiktskräm +++


Det är en återfuktande ansiktskräm med naturlig Tea Tree Oil, den funkar jätte bra och håller finnar och annat borta. Applicera på rengjord hy med mjuka masserande rörelser. Använd morgon och kväll.

Det är en jätte dryg kräm och den räcker väldigt länge och innehåller 50 ml.

Krämen är köpt på Life för 141;-
-
Tycker du att det känns dyrt, jag garanterar den är värd varje krona.

Smultron i Arons hand.


Cardigans


2 stycken cardigan från Cubus 299;-


Men du skulle ju komma...

Igentligen skulle älsklingen komma inatt/morgonen. Men han var så trött så han stannade i Umeå och sov dära, men snart kommer han jag längtar! :)


Godmorgon bloggare!

Jag är så trött men jag är uppe i alla fall har redan hunnit ducha sminka mig osv..

Nattinatt

Näe, nu räker det jag börjar bli lite för trött för det hära men ni får ha det bra alltihopa som orkar läsa min "Töntiga blogg"

Godnatt ♥

Jag är så dålig så att jag är bra.

Sådär ja nu vet jag vad det var som hände tryckte visst på ctrl+ 3 hahaha man lär sig nya saker varje dag. hur byter man färg nu då?

- prövade lite olika men det blev bara nya fönster och sen råkade jag stänga ner alltihop också två gånger så jag blev tvungen att logga inn igen, Åhh, herre gud!


Evighet

"Evighet är en lång tid- särskilt mot slutet"

Källa: Woody Allen

Vänskapen är farlig

"Många människor som tror sig ha skapat ett hem att leva i, märker ganska snart att de bara öppnat ett värdshus för sina vänner"

Källa: Norman Douglas

Ett bra förhållande

"Ett bra förhållande känns igen på att det alltid kan bli bättre - och alltid blir bättre"

Källa: Okänd

Du & jag förevigt älskling


Bilden är tagen förra sommaren när vi blev tillsammans lite partaj ;)

Misstag

"Jag gillar faktiskt misstag. Jag tycker att de är männskliga"

Källa: Sting


Kärlekens krig

"I kärlekens krig, segrar den som ger sig"

Källa: Italien

Älskar att få blommor


Jag blir så glad när jag får blommor, så det inte går att beskriva.

- Som på reklamen, kärlek behöver inga ord det räcker med blommor!

Olle-boy våran kissemisse




Är han inte vacker?

BLOGGDESIGN HJÄLP!?

VILL INGEN HJÄLPA MIG MED BLOGGDESIGN MIN ÄR SÅ TRÅKIG, KAN INGENTING OM SÅNT DÄR TUVÄRR ANNARS HADE JAG GJORT NÅGOT ÅT DEN FÖR LÄNGE SEN. JAG SKULLE VILJA HA 3 BILDER DÄR UPPE PÅ MIG OCH MIN POJKVÄN HAR ALLT KLART I HUVUDET.. NÅGON SOM VILL HJÄLPA MIG?

DET VORE ETT STORT TACK OM DU KUNDE GÖRA DET FÖR MIG.

- HEJS!

Kärlek finner inga ord.

Jag vill att du ska veta att jag älskar dig för den du är, inte för den du borde vara. Det går inte beskriva hur mycket jag älskar dig och hur mycket du faktiskt betyder för mig Ahmed även om jag sitter i flera timmar för jag vet inte vad jag ska säga det finns så mycket. Du är min lika mycket som jag är din om inte mer, att krama dig, att få känna mig älskad av dig det är allt som jag begär av dig. En minut utan dig kan kännas som en evighet, när jag ligger bredvid dig saknar jag dig, när du inte kramar mig så saknar hag dig, när du inte är nära mig saknar jag dig. När jag är med dig så säger jag ibland att jag vill vara med dig hela tiden. Jag vill dela mitt liv med dig älskling. Från den dagen jag träffade dig visste jag vad kärlek var. Det var du som visade mig, som ledde mig in på dom bra vägarna, och det var vår väg älskling.


Vackraste ögon


Jag älskar dina ögon dom är så vackra, även fast dom är mörka så ser man ljuset i dom. Du har så djupa ögon så man kommer aldrig åt att se vad du tänker när du tittar på en. Dina ögon ser man glädjen i även om jag vet att det är mycket sorg och många hemska minnen. Men jag vet när jag kollar i dina ögon att du kämpar och inte vill visa någonting även när du är ledsen. Du vill inte heller att jag ska se för att jag kommer att börja lida med dig. Men det jag vill mest av allt i hela världen att du ska öppna ditt hjärta. Jag kanske lider med dig, eller det vet jag att jag gör och det vet du också men det blir bättre älskling. Det blir aldrig sämre än det redan är, allt blir bra det kommer bara ta lite tid.

Längtan..

Jag som har längtat så länge att få sova med dig och hålla om dig och bara krama dig.

SÖTA LOVIIIS..

Jag har så dåligt samvete för att du är borta du som är så liten.. jag hoppas att du kommer tillbaka levande gumman.. Stakars liten och nu är det mörkt ute och vart sover du om du lever.. måste göra någonting, hoppas det är någon snäll som har tagit hand om dig.. ♥

Älsklingen kommer hem nu- Äntligen!

Längtar till du kommer hem nu är det inte länge kvar när jag vaknar imorgon så hoppas jag att du ligger vid min sida på morgonen. Skönt att du kommer hem imorgon älskling. Jag har saknat dig jätte mycket, och är så glad för att jag får träffa dis imorgon och att du äntligen kommer hem till mig.

Gratisbio.se

När du blir medlem på gratisbio.se så har du chansen att få biobiljetter hem i brevlådan och inte bara det. När du har samlat ihop poäng så kan du också om du vill byta emot presentkort på tillexempel dom här nedan. Jag har aldrig hört att något sånt hära funkar, men det hära det tror jag starkt på! - Pröva du själv helt gratis att bli medlem

Bli medlem på denna länk här nedan också hjälper du mig med något poäng men det får du igen sen kan jag lova dig :)
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=64340

Tack för din medvärkan! :)

Svagaste länk

"Ingen kedja är starkare än sin svagaste länk"

Källa: Latinskt ordspråk

Djupt vatten

"När man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd"

Källa: okänd

Bakning med syskonen saknas bara en syster.




Små frallor

 
Du behöver:
5 dl vatten
50g jäst
2 tsk salt
12-13 dl vetemjöl
pensling & garnering: mjölk och mjöl

Gör såhär:
Sätt ugnen på 250 grader. värm vattenet till fingervart och smula sedan ner jästen och låt den lösas upp sedan blandar du i saltet och mjölet. Låt jäsa till dubbel storlek, forma sedan till bullar och låt dem jäsa väl. Pensla över försiktigt med mjölk och strö över vetemjöl.

Grädda i ca. 10 min

* Ställ gärna en skål med vatten i ugnen under gräddningen för att få en fuktigare värme som gör bröden spröda på ytan. Men det är inte nödvändigt enligt mig.

Blir ca. 10-15 stycken

Kärleksmums


Detta behövs:
2 st        ägg
3 dl        socker
1 ½ dl    mjölk
2 tsk      bakpulver
2 msk    kakao
2 tsk       vaniljsocker
4 ½ dl     vetemjöl
150g      smör

Glasyr:
3 hg         florsocker
1 msk     kakao
5 msk     kaffe, kokt
50g         smör, smält

Gör såhär:
Vispa ägg och socker poröst, tillsätt sedan dom övriga ingridienserna, sist det avsvalnade smöret. Bred ut smeten på bakplåtspapper i långpanna med (kanter). Grädda ca 15 minuter på 200 grader. Låt kakan svalna. Blanda ihop ingridienserna till glasyren och bred på kakan. Strö kokosflingor över och skär kakan i passande rutor.

Kärlek

"Sann kärlek kan inte döljas"

Källa: spanien

Bloggen?

Vad tycker du om min blogg?
Du får gärna lägga till något som du tycker borde vara med eller om de är något jag ska skriva om :)

Känner att det är sovdags väldigt snart

Orkar inte sitta uppe lika länge som igår, det vart väl närmare 3 tiden urch så hemskt, nu ska jag bara ringa och till älsklingen och säga godnatt och kanske prata en liten stund.

Godnattpuss ♥

Släkten är bäst


Dr. Richard Clayton (Ron Livingston) är en man som har full koll på sakerna. Han är en framgångsrik psykolog och författare av självhjälpböcker och är förlovad med den vackra Ellen (Neve Campbell), är vegan och lever ett välfriserat och kontrollerat liv. Ända tills den dagen han upptäcker att hans föräldrar har adopterat honom och hans biologiska föräldrar står och knackar på hans dörr.

Herr och fru Menure (Danny DeVito och Kathy Bates) är allt det Richard inte är: de är trailer trash, har ingen smak överhuvudtaget, äter kött med välbehag, svär och lever och älskar att ha högljutt sex så att hela huset kan dela "nöjet". Richard försöker komma till ro med sitt ursprung men är det överhuvudtaget möjligt?


Komentarer: Rolig komedi, bra handling jag gillar den :)

Mellan 1-5 så ger jag filmen en: @@@

Vad tycker du om filmen?

Måndag imorgon!

Skönt att vara ledig nu sista veckan innan skolan istället för att jobba jätte härligt. Imorgon ska jag och min sysyrer hämta lillebroren på dagis och baka och sedan laga mat till mamma & Magnus kommer hem. Sen ska vi fara och se på fotboll när Magnus spelar hoppas det går bra för dom. Även fast dom suger haha. Nämen dom försöker iallafall ibland, och det är ju bra men dom spelar mot så många lag som är bättre än dom, och sen är det flera i hans lag som har slut pga. familj och annat. Men det är roligt att fara och kolla på fotboll eftersom jag har spelat själv, och  man märker när dom gör fel och ser det mesta.

blää söndag.

Idag har jag varit på loppis och städat mitt rum i flera timmar och rensat ut en hel tvättkorg med kläder som jag inte använder och är för små. Det tog sitt lilla tag men nu känns det rätt så skönt att det är över. Klart och betalt!

Att våga

Att våga är att förlora fotfästet en liten stund.
Att inte våga är att förlora sig själv.

Källa: Okänd

Loppis Loppis!

Jag for på loppis idag iallafall på Folkparken. Jag hittade en "pasta burk" eller vad vi ska kalla den och jag tyckte att den var jätte fin. Sen hittade jag också kylskåps poesi som jag köpte. Några andra små saker vart det också lite burkar och annat..

Min pasta burk 10 kronor.

Kylskåps poesi 10 kronor.

- Jajamensan, det är jag.

Klockan är mycket

Klockan börjar att bli mycket nu och funderar på att gå och lägga mig och sova nu känns inte så roligt att sova bort hela dagen imorgon, men älsklingen är ju inte hemma heller så finns inte så mycket att göra, men får ju se imorgon om loppisen om jag följer med eller inte. Det är väl det mest "spännande" som kommer att hända imorgon. Sov gott allihopa hare bra!

Godnattpuss till min älskade i Sthlm. ♥


Klagomål 2



Det är jävligt dyrt med cigaretter nu 49 kr/pkt. Av vilken anledning höjer dom cigaretterna för att folk ska sluta röka/mindre eller för att tjärna så mycket pengar som möjligt?

Höjer dom cigaretterna för att folk ska sluta röka- funkar inte
Höjer dom cigaretterna för att folk ska röka mindre- funkar inte
Höjer dom cigaretterna för att tjärna så mycket pengar som möjligt- funkar bra

Varför skulle dom höja cigaretterna för att tjärna så mycket pengar som möjligt?
- röker man så är det jävligt svårt att sluta har försökt flera gånger, och då spelar det ingen roll vad ciggen kostar.

DET ÄR SORGLIGT MEN SANT.


Klagomål 1

När du ringer din käraste eller någon annan så tar man ju nästan förgivet att den personen ska svara i telefonen. Jag kan förstå om det är någongång sådär, om man duchar eller något annat. Är upptagen men det kan inte vara hela tiden. Rätta mig om jag har fel?

VARFÖR HAR MAN EN TELEFON?
- för att kunna nå folk
- för att folk ska kunna nå dig
* Sänn finns det ju andra funktioner men jag tänker inte ta upp dom nu.

Du svarar inte 5-10 gånger jag ringer.
Du har inte tid när jag ringer och säger att du ringer upp sen.
- Hallå sen? När är sen imorgon, nästa vecka eller vad?

Anledningen som man får höra nästa dag är: Jag somnade.

Har man hört den anledningen 3-4 gånger i veckan en längre period känns det inte som om man tror på den längre.

JAG HATAR ORDET "SEN" VEM FAN HAR KOMMIT PÅ DET SEN NÄR ÄR SEN FÖR DIG?

Sänn eller hur det nu stavas, för mig är det 10-15 minuter


MIN NYA KATEGORI ÄR KLAGOMÅL!!

Skapar en ny kategori för att kunna avreagera mig ibland på små saker som jag stör mig på och stora såklart också kommer att handla om allt möjligt. Svara gärna på mina klagomål om vad du tycker om saken och berätta gärna varför du tycker så och om du tycker jag reagerar fel eller vad som helst.

Har du fått läxa?


Mattematik pågång 1+1= Du & Jag förevigt

Ville bara säga att..

Jag älskar dig och vill dela mitt liv med dig älskling, för det var du som visade mig vad kärlek var minns du allt som du har gjort för mig, hur mycket du har ställt upp för mig. Hur mycket du har stöttat mig i när du själv har haft det svårt. Varje gång jag är ledsen har du lyssnat på mig, när du själv har haft värre smärtor. Vi är tillsammans för att vi har roligt tillsammans, hittar på saker och bara är med varandra och mår bra tillsammans det är det som är det viktigaste. Att känna sig älskad utav dig är det finaste och vackraste någon person någonsin gett mig.

Du & Jag Föralltid.


Förlåt.


Hur ska man kunna vara arg på dig när du kommer med en blomma till mig på jobbet älskling? och säger förlåt för att du somnade igår när du skulle komma till mig..

Någon som har sett våran älskade Loviis?

Våran älskade loviis har varit försvunnen nu i ca en vecka hon är saknad har du sett henne i skellefteå mellan mobacken till stan mest troligt om hon lever?

Hon är hel svart jätte söt, och hon är endast 15-16 veckor hon har varit ute hos oss, och rymmt en gång under trästocksfestivalen och då hade hon farit bort till brännan till vårat gamla hus och dom ringde och vi for och hämtade henne. Nu har hon farit iväg igen och varit borta en vecka och hon som är så liten jag undrar vart hon kan vara stakars lilla Loviis har du sett henne i Skellefteå så hör gärna av dig. Telefon: 0910-14819

Saknar dig sötnöt.

KATTJÄVEL

För ca. 1 minut sedan kom katten (Olle-boy) in med en mus i munnen inspringandes så äckligt, också säger man till mamma att komma ner men nej hon bryr sig inte och jag vet inte enns om den är död, och nu hittar jag inte katten heller, fine jätte roligt. Jag menar roligt att hitta en död mus undersängen nu när det är rötmånad osv, men okej mamma bryr sig inte så hoppas den hamnar i hennes säng. haha


Hårinpackning



Köpte den idag på hennes för 39,50 kr. Jag har inte provat den ännu men dom säger att den ska vara bra så jag gick på det och hoppas på det bästa. Jag hade fructis från garnier förut men den fanns inte på h&m och jag vart less på att gå på stan så att men den här ska väl funka minst lika bra, bara lite mer glans.

Har du prövat den? Skriv gärna en komentar om vad du tycker om den ♥

Kräftskiva äntligen!

Det är så tråkigt att man bara äter det en gång per år men skulle man äta det mer så skulle det ju inte vara något speciellt alls utan "NU SKA VI ÄTA KRÄFTOR IGEN" hahahahaa. Tråkigt men sant iallafall så är västerbottenspaj väldigt god att äta till kräftor vid sidan om, men glöm inte brödet, majonäsen, salladsbladen och citronen. Recept på västerbottenspaj hittar du i mina i kategorin (Recept) om du är sugen på att testa den. :)


Imorgon var det söndag!

Tråkigt med söndagar finns inte så mycket att göra över huvudtaget men får se kanske följer med mamma på loppis på folkparken kanske man hittar någonting fint där. Men sen så är det bara en dag kvar tills jag får träffa min älskade skönt det iallafall även om söndagar är tråkiga. Men igentligen så behöver jag städa mitt rum det ligger kläder över hela golvet, sängen osv.

Stockholm för älsklingen

Nu när jag jusst slutar jobba så är älsklingen påväg till Stockholm men han ska inte stanna dära så länge, han ska träffa hans bror. Han kommer hem på måndag så jag får klara mig till dess. Saknar dig redan hur ska detta gå jag vill bara krama dig och hålla dig nära och viska i ditt öra hur mycket du betyder för mig..

Älskar dig Ahmed av hela mitt hjärta ♥


Sommaren -07

  
  
Underbar sommar med mycket skratt aldrig gråt, vi hade så underbart roligt tillsammans du och jag. Vilka vackra och fina stunder det var. Varje dag, timma och minut delade jag med dig. Sommaren i år var inte lik sig, massa jobb och spring över allt, men nu när det är över så hoppas jag att det blir utomlands!


Vart har du jobbat?

Har du haft sommar jobb eller har du bara haft det lungt och skönt i sommar?

Sommarjobbet är över!

Så skönt har nu jobbat mina 6 veckor och är klart med jobbet även fast dom försökte tvinga mig en vecka till men man måste ju få vara ledig lite gran också innan skolan börjar också. Dock varoit sjuk 2 dagar denna sista veckan hade feber inte så roligt, men sånt är livet och det får man leva med.

Snart börjar skolan jag känner mig inte så peppad dock.

gratismakeup.se

Värva vänner och samla poäng och byt sedan ut till presentkort på kicks!
- Väldigt värt om det nu funkar

Registrera dig här nedan för!
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=25638 

Supersugen


"Supersugen" är en komedi som handlar om att vara tonåring och allt vad detta innebär. Filmens huvudpersoner Seth (Jonah Hill) och Evan (Michael Cera) är två socialt odugliga och lite nördiga killar som går sista året på high school. De båda kompisarna är löjligt beroende av varandra och de ska snart gå skilda vägar eftersom deras college ligger långt ifrån varandra. Evan är söt, smart och alltid lite rädd och försiktig, medan Seth är grov i munnen, impulsiv och helt uppslukad av tjejer och sex. Men ett mål har de gemensamt - att bli av med oskulden innan de skiljs åt.

Eftersom de inte direkt är skolans coolaste killar så får de kämpa hårt och använda all sin fantasi för att få tjejer. Vi får följa dem och deras misslyckande på väg till & under en vild fest - en fest som de sent lär glömma.

Komentarer: Rolig komedi som man gärna ser om verkligen jätterolig. 

Mellan 1-5 så ger jag filmen en: @@@@


Härmed förklarar jag er Chuck & Larry



Chuck och Larry är två duktiga och präktiga brandmän, som även är bästa vänner. Larry är änkling och lever nu för sina två barn. Chuck njuter i fulla drag av sitt singelliv. En dag stöter Larry på problem när han vill göra sina barn som förmånstagare till sin livsförsäkring. Enligt lagen behöver han ha en partner, han måste alltså ingå äktenskap. Men vem säger att det måste vara med en kvinna? Larry frågar sin bästa vän Chuck om att göra honom sitt livs tjänst och Chuck ställer upp..

Komentarer: Helt galet rolig komedi, den är ganska sjuk komedi och jag gillar den!

Mellan 1-5 så ger jag filmen en: @@@@+


Vad tycker du om filmen?

Kollo papporna


I denna komiska uppföljare till "Dagispapporna" ("Daddy Day Care") får vi följa Charlie Hinton (Cuba Gooding Jr) då han ytterligare utvecklar sina talanger och färdigheter att ta hand om barn. Denna gång tar han det ett steg längre genom att starta ett kollo.

Komentarer: Det är en ganska rolig film, men det är ingen som jag vill se om flera gånger, passar mer som "familjefilm, eller mindre barn"

Mellan 1-5 så ger jag filmen en: @@


Vad tycker du om filmen?

RSS 2.0